Tipp ja Täpp osaleksid seriaalis «Pilvede all»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 2 tähistas 18. sünnipäeva
Mari-Leen Albers ja Meelis Tomson
Kanal 2 tähistas 18. sünnipäeva Mari-Leen Albers ja Meelis Tomson Foto: Jelena Rudi

Kanal 2 sünnipäeva väisanud Tipp ja Täpp fännavad Kristjan Jõekalda ja Teet Margna reisisaadet, mis viis mehed Venemaale.

«See nende reis on väga äge, ainult natuke vähe viina on,» arvas Täpp ehk Mari-Leen Albers. «Kui nad Ladina-Ameerikas olid, siis seda vaatasime ka. Tegemist on väga laheda dünaamilise duoga,» lisas Meelis Tomson ehk Tipp.

Lisaks meeldib Tipile ja Täpile kodumaine seriaal «Pilvede all». «Tahaks seal ka ise osaleda, aga pole pakutud,» kurtis Täpp Elu24´le.

«Mida me veel vaatame?» küsis Mari-Leen Meeliselt. Mees vastas: ««Saladusi», kus ma ise olen mänginud ja «Võsapetsi» näiteks ka.» Mari-Leen lisas, et tegelikult ongi neil vaid esmaspäeviti aega telekat vaadata. Pühapäeviti eetris olevatest «Tantsud tähtedega» ja «Laulupealinna» saadetest saavad nad mõlemad osa stuudios kohapeal viibides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles