Garderoobipaanika Apollos: lähed kasukaga, aga lahkud mingi venna dressikaga...

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 30. septembril avas Tallinnas uksed Euroopa üks suurimaid ööklubisid - Apollo Live Club.

Siin mõned lugejate muljed uue ööklubi avapeost:

Marta: Käisin kohal avamisel.
Kahju oli vaadata, kuidas prouad vahemikus 40-50 tulid kohale Ace of Base`i vaatama, kuid kes ilmus lavale alles peale kaht öösel.

Kui klubisse sisenesin, siis soovisin edasi minna, aga ilusti võeti vastu ainult kutsetega külalised. Need kel oli pilet ostetud, öeldi ebaviisakalt ja ähmis: «Minge sinna».

Hea oli aga, et jagati tervitusjook ja kutseid järgmisele peole. Hea oli, et baaris oli esimene lahja jook tasuta!

Halb oli, et kui teist läksid tellima ja kui jook tellitud, siis baarman ütles, et see nüüd tasuline. Ja juba välja valatud jook tuli välja osta.

Halb oli see, et väljudes tuli trügida oma asjade ja riiete kättesaamiseks 30 minutit, sest kui seda ei oleks teinud, siis oodates 1,5 h oleks need niisama ilusti kätte saanud.

Halb oli see, et enamik inimesi ronis üle riietusruumi ääre ja võttis ise oma riided, sest ei jõudnud oodata. Hea oli see, et need inimesed minu kotti ja riideid ära ei võtnud.

Halb oli see, et riietusruumi töötajad ja üks turvamees ei suutnud neid inimesi kinni hoida ja rahustada. Hea oli see, et ma sain lõpuks oma riided kätte.

Halb oli see, et ma sain siiski ainult ühe riideeseme, teine oli kadunud ja riietusruumi töötaja ei leidnud aega enam minuga tegelemiseks. Hea oli see, et kui kõvasti rääkisin oma murest, pööras turvamees mulle tähelepanu. Halb oli see, et ta ei aidanud mind, vaid käskis lahkuda või oodata.

Halb oli vaadata, kuidas Reno Hekkonens sõber Andri Maimetsale ja teistele oma sõpradele isiklikult joped riieturuumist ära tõi, aga minu palveid ei võtnud keegi kuulda.

Halb oli ka, et Reno ei aidanud ära tuua selle naise üleriideid, kes ütles, et lapsed ootavad teda kodus ja see naine nuttis ning oli lõpuks hüsteerias, sest pilt viitas sellele, et enne kuut tundi ta omi riideid kätte ei saa.

Hea oli see,et ma sain pikka palumise, rüselemise ja muretemise peale lõpuks oma riided kätte ja midagi kaduma ei läinud. Lõpp hea, kõik hea!

Külastage Teie ka seda überklubi ja te näete, kui hea on omada kedagi klubi tegevliikmetest oma sõbrana ja kui halb on, kui te ei oma tutvusi ning samuti saate kindlasti action'i osaliseks :)

Lauri: Käisin reedel kohal. Kõik oli tore peale ühe väikese detaili - garderoob! Riideid jagati nii, et neiu või noormees (töötaja) tuli riietega leti juurde ja näitas rahvale.

Kes hõikas: "Minu oma!", siis see sai selle ka endale. Isikud, kes töötasid garderoobis, ei mäletanud, kellelt nad numbri võtsid ja lihtsalt pakkusid riideid.

Ei näinud ka ühtegi turvameest, kes oleks jälginud, mis garderoobis toimub. Sellise koha jaoks on sealne garderoob liiga väike ja suurte ürituste korral see kunagi tööle ka ei hakka. Kahju, et selline väikene detail võib ära rikkuda terve õhtu.

 

Mammu: Päris hull, lähed kasukaga kohale, aga võib-olla lahkud mingi venna dressikaga...
Ja iga nädal 25€  välja käia + joogid, pole ka just eestlasele taskukohane.

 

Kiika pilte!

 

 

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles