Mis juhtus? Elektroonilist muusikat viljelev Púr Múdd vahetab lauljat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuigi muusikaringkonnas on sahinad käinud juba mõnda aega, teeb bänd tähtsa uudiste teatavaks nüüd - Púr Múdd vahetab lauljat. Varem bändile oma vokaalse kõla andnud Joonase koha võtab nüüd üle Joonatan.

«Ma tundsin, et ei suuda enam Púr Múddile anda seda, mida meie bändil vaja oleks,» tunnistab Joonas, kes on bändis laulnud 2,5 aastat. 

Loomulikult ei tulnud bändi jaoks otsus kergelt, ent õnneks loksusid asjad iseenesest paika, kui poiste tutvusringkonda ilmus Joonatan, kel alati hinges olnud soov bändi teha. 

«Púr Múdd on seni olnud popduo, aga kuna seltsis on segasem, siis nüüd on meid kolm,» lisas bändi teine liige Oliver. «Kaks laval ja üks lava taga.»

«Jah, olen pikka aega tundnud, et tahaksin pigem laulukirjutaja olla,» räägib Joonas, kellele tegelikult meeldibki telgitagune töö rohkem. «Ja nüüd on pundis noor ja väga andekas kutt, kes tahab lava peal olla ja oma energiat teistega jagada, mis on lihtsalt super!» 

Lisades: «Bändi edasised plaanid on suured, pilgud pöörame välismaa suunas. Sügisel on meil tulemas mitmeid välismaa kontserte. Tunnen, et kui ma ei suuda laval endast 110% anda, siis nõnda on väga raske läbi lüüa.» 

Púr Múdd vahetab lauljat: uus artist Joonatan (vasakul) ja Oliver (paremal).
Púr Múdd vahetab lauljat: uus artist Joonatan (vasakul) ja Oliver (paremal). Foto: promo

«Kuna bänd on mulle väga oluline ja tahan meile vaid parimat, tuligi asju ümber mängida. Õnneks on meil nüüdsest laval mees, kes on sinna justkui loodud,» rõõmustab Joonas.

Kuigi bändi värskeim liige Joonatan tunneb Oliveri ja Joonast juba mõnda aega, on tema jaoks tegemist siiski uue ja huvitava väljakutsega. «Ma olen tegelikult üksi juba mõnda aega pusinud ja tundnud, et kellegagi koos oleks palju lahedam asja ajada,» tunnistab bändi uus nägu Joonatan. «Nüüd olen täitsa omas marinaadis.»

Poiste uus singel «MOMENT», millel teeb kaasa Sinclair The Mage, ilmub 30. juulil. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles