Elton John jagas meditsiinitöötajatele odavaid kontserdipileteid

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elton John
Elton John Foto: AP / Scanpix

Suurbritannias said tuhat meditsiinitöötajat soodushinnaga Elton Johni kontserdil käia.

Tuhat Birminghamis toimunud kontserdi piletit, mille normaalhinnaks oli 100 naela ehk umbes 1750 krooni, müüdi haiglatöötajatele vaid kümne naela ehk 175 krooni eest, kirjutab Digitalspy.

Sooduspiletite müügist saadud raha annetati Birminghami haiglale.

Pileteid haiglatöötajatele vahendanud Birminghami Haigla Fondi esindaja Andy Comber avaldas lootust, et Elton Johni fännid muusikut heateo eest tunnustavad.

«Mõned Elton Johni pühendunuimad fännid hõiskavad selle üle, kui ta lavale astub,» sõnas Comber piletite annetamisele viidates.

«Ta on heategevuseks palju annetanud ja tahtis mingil moel tänade neid inimesi, kes jõulude ajal teisi toetavad,» lisas Comber.

«Jõuluajal on see kingitus haiglale kindlasti sobiv, kuna meie töötajad saavad pärast teiste inimeste aitamist välja minna ja mõnusalt aega veeta,» jätkas fondi esindaja. «Lisaks tähendab see seda, et meil on 10 000 naela (ligi 175 000 krooni – toim.) lisaraha, mille eest oma patsientidele parimat ravi pakkuda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles