Katrin Siska korraldab Toompeal piketi hinnatõusu peatamiseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Denis Kovalenko uue ilusalongi avamine. 
Sõprade keskel Katrin Siska
Denis Kovalenko uue ilusalongi avamine. Sõprade keskel Katrin Siska Foto: Jelena Rudi

 Neljapäeval, 29. septembril korraldab rahvusvaheliselt tuntud Eesti ansambli Vanilla Ninja liige ja Keskerakonna poliitik Katrin Siska Toompeal Stenbocki maja ees kell 11.30-12.00 piketi hinnatõusu peatamise toetuseks.


«Oleme toidukaupade hinnatõusu poolest Euroopas esimesel kohal. Kui Euroopa Liidus oli keskmine aastane hinnatõus 3,4 protsenti, siis Eestis 10,4. Euroopas on riike, kus elanik kulutab toidule üksnes 12% väljaminekutest, meil läheb selleks pea kogu sissetulek,» kirjeldab Siska olukorda, mis seab kahtluse alla rahvuse jätkusuulikkuse.

«Kas peaksime rahulikult pealt vaatama, kuidas hinnatõus aina tuure juurde kogub? Kindlasti mitte. Me oleme seisnud balti ketis ja me pole nukud, kellega käputäie rikkurite huve esindavad poliitikud võivad lõputult mängida. Meil on tahe ja uhkus, otsusekindlus, millega enda eest seista.»

Piketi «EI hinnatõusule!» kohta leiab infot FaceBookist, kus saab end ka osavõtjaks registreerida. Lisaks neile, kes end osalejatena kirja panevad, oodatakse piketile igaüht, kes pole ükskõiksed oma riigi ja rahva käekäigu vastu.

Ole kohal!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles