Tattoo-sõltlane lasi eemaldada oma genitaalid: need segasid mu välimust (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adam Curlykale
Adam Curlykale Foto: Instagram

Mees, kelle kehast 90 protsenti katab must tint, otsustas lasta eemaldada oma genitaalid, mis segasid üldist mustjat väljanägemist. 

Venemaalt Kalingradist pärit Adam Curlykale (32) alustas keha tätoveerimisega, kui tal diagnoositi vähk. Mehel on samuti albinism, mis muutis ta depressiivseks ning Adam otsustas isegi oma silmamunadele tätoveeringud teha. 

Pärast seda, kui 90 protsenti ta kehast sai tätoveeringutega kaetud, tundis Adam, et tema peenis rikub üldist mustjat vaadet ning ta maksis, et läbida ekstreemne operatsioon. 

Adam jagas sotsiaalmeedia kaudu endast fännidega pilte pärast seda, kui tema peenis, rinnanibud ja munandid said eemaldatud. 

Mees sai kuulsaks, kui aastal 2017 võttis osa Poola telesaatest «Teine nägu», kus ta teatas, et soovib pärast vähki tekkinud ebamäärasused kehal katta tätoveeringutega. 

 

I see u. #adamcurlykale

A post shared by Adam (Oreo) Curlykale (@adam.curlykale) on

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles