KELMIKAS RANNAGALERII: kuumalaine tõi Piritale tuhandeid päikesekummardajaid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuumalaine on toonud linnarandadesse massid. Pirita randa, mida rahvasuus kutstakse ka Tallinna Miamiks käib kõige vilkam elu. Vaata galeriist, kes Elu24le seekord rannas 3000 suvitaja seast silma jäid.

Lõpuks on käes selline suvi, millest oleme juba liiga kaua unistanud. Mõnus muusika, päevitajd, suplejad ja sportlased on kõik kohal. Lauljatar Sandra Ašileevi harrastab surfamist, mõni teine treenib end SUP-lauaga, tänase ilmaga on see ideaalne variant. Erinevad pallimängudki on Pirital on palavusele vaatamata populaarsed. Päikse käes tuleks sportida mõistlikult. Kõrgetel temperatuuridel tasub sportimise ja raske füüsilise töö tegemisel olla ettevaatlik. Eelkõige eakamatel või terviseprobleemidega inimestel. Kui see on vältimatu püüa rakendada kindlasti eelnevalt mainitud nippe ning limiteeri tegevus võimalikult lühikesele ajale. 

Kuidas end kõrbemise ja kuumuse eest veel kaitsta loe SIIT

Jälgi, mis Pirita rannas veel toimub SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles