Janika Sillamaa: eelistan natuke põrunud noorte seltskonda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janika Sillamaa.
Janika Sillamaa. Foto: Artur Sadovski

Lauljatar Janika Sillamaa (36) töötab oma ema Kaari Sillamaa Laste Kaunite Kunstide Koolis ning leiab, et lastega ei ole sugugi keerulisem hakkama saada kui täiskasvanutega, sai lugeda Kroonika veergudelt.

«Laps on inimene, lihtsalt väiksem ja vähemate kogemustega,» ütles Sillamaa, et nagu täiskasvanute puhul, on erinevate isikuomadustega tegelasi ka laste hulgas.

«Suur osa täiskasvanuid elab veendumuses, et lapsed on rumalad, jonnakad ja nad ei tea, mida tahavad. Kui ringi vaadata, siis ega need täiskasvanud ka teab mis suuremeelsuse ja tasakaaluka arukuse musternäidised ole,» arvas naine.

Sillamaa ütleski, et kui ta peaks teatri asemel juhtima tüdinud ilmega kontoriametnikke, kelle kõige tulisemad emotsioonid avalduvad palgapäeva edasilükkumisel, siis jääks ta ilmselt jänni – igal juhul eelistab ta «hüperaktiivsete ja natuke põrunud noorte seltskonda».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles