JUBEDUS! Ameerika talendisaates läks trapetsikunstnike trikk väga valesti

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simon Cowell
Simon Cowell Foto: Jon Super/PA Wire/PA Images/Scanpix

«America’s Got Talent» on saade, kus inimesed peavad iga aastaga üha rohkem ja rohkem riske võtma, et edukas olla. See aga tähendab, et eksimise hind on suur ning tagajärjed võivad olla valusad. Täpselt sellised nagu läks ühe trapetsikunstnikest abielupaariga.

Abielupaar Mary ja Tyce sooritasid talendisaate laval hämmastavalt ohtlikke trikke kõrgusel, mis publiku korralikult ahhetama pani. Aga pinget kruviti veelgi ülespoole, kui esinejad lisasid oma kavasse ka lahtise tule. Maapind nende all süttis põlema, nagu ka toetustoru mõlemad otsad, kirjutas Fox News.

Kuid trikke tegev paarike käitus nagu see oleks igapäevane asi ja nad jätkasid oma kavaga. Olukord läks aga täbaraks paari viimase triki ajal, kui Tyce sidus endal silmad kinni ning läks tagurpidi rippu. Kava järgi pidi Mary siis tagurpidi kukkuma, et tema abikaasa saaks tal pahkluudest kinni haarata. Kuid kahjuks libises naine mehe käte haardest ning Mary prantsatas kõva tümpsuga vastu maad.

Asja tegi hullemaks asjaolu, et trapetsikunstnike kaheaastane poeg Jaxx oli ka publiku hulgas. Kui emaga õnnestus juhtus, kattis lapse vanaema tal kätega silmad kinni.

Kõikide õnneks maandus Mary turvamadratsile ja mitte kõvale lavapõrandale. Kuigi see kukkumine tekitas naisel nii mõnegi korraliku marrastuse, siis tõusis Mary pärast paari kohutavat sekundit püsti, et demonstreerida, et temaga on kõik korras.

Pärast seda kui Tyce samuti trapetsi pealt alla tuli andis mees naisele korraliku suudluse. Siis küsiti juba žüriilt, mille moodustasid Simon Cowell, Mel B, Heidi Klum, Howie Mandel ja Ken Jeong, kas nad saaksid uuesti proovida. Vaatamata nende sihikindlusele veenis külaliskohtunik Ken Jeong, et nad seda ei teeks.

«See ei ole «Ameerikal on perfektsust», vaid «Ameerikal on talenti», ütles ta. «Mitte keegi ei suudaks seda trikki teha.»

Cowell jagas Jeongi arvamust ja ütles, et sellest saatest käib läbi palju lauljaid, kelle häälekõla ei ole ideaalne, kuid see ei tähenda, et nad poleks talendikad.

«Sa said peaaegu kohutavalt vigastada, kuid sinu esimene mõte oli, «laske meil seda uuesti teha». Selline asi võib juhtuda ainult selles saates,» lisas Howie Mandel, kui ta nägi, et Mary hakkas nutma.

Vaatamata kohutavale fopaale, mis oleks võinud halvema õnne korral traagilisemalt lõppeda, avaldasid trikitajad žüriile enne õnnetust piisavalt muljet, et järgmisesse ringi edasi saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles