Itaalia politsei pidas kinni kardetud maffiaklanni: vaata, millises luksuses gangsterid elasid!

Britten Torstenberg
, Reporter-toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Itaalia politsei pidas kinni 31 Casamonica klanni liiget mitmel pool üle riigi, vahendab The Sun.

Itaalia politsei tehtud fotod näitavad, kuidas elasid kardetud maffia perekonnaliikmed. Fotodelt on näha, et kuritegeliku perekonna luksuslik kodu koosneb suuresti roosast marmorist ning kullaga kaetud mööbliesemetest. 

Sõjaväepolitsei vahistas eile haarangute käigus 31 Casamonica maffia liiget üle terve riigi.

Sõjaväepolitsei avaldatud piltidelt on ka näha, kuidas politseinikud otsivad läbi villat, mis on kullaga kaetud ning luksuslike sisustuselementidega kaunistatud, näiteks portselanist kujukesed.

Casamonica maffia perekonna luksuslik eluase.
Casamonica maffia perekonna luksuslik eluase. Foto: AFP / Scanpix

Operatsioonis vahistada maffiaboss Giuseppe Casamonica osales umbes 250 ohvitseri. Väidetavad gangsterid arreteeriti Roomas ja Lõuna-Itaalias ning neid süüdistatakse uimastikaubanduses, väljapressimises ja liigkasuvõtmises.

Ametivõimud leidsid haarangu käigus 50 000 eurot sularahas, pangakontod, luksuskellad ja -autod.

Lisaks Casamonicale, kes vabanes äsja vanglast pärast 10 aastat, arreteeriti ka endine professionaalne poksija Domenico Spada. Prokurör Michele Prestipino sõnas: «Vägivalda polnud vaja kasutada, Casamonica nimi oli piisav.»

2010. aastal toimunud haarangus konfiskeeris politsei Casamonica klannilt 10 miljoni euro väärtuses varasid, sealhulgas sõidukeid, kinnistuid ning maatükke. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles