Murtud Jessie J peab kõrgetest kontsadest igaveseks loobuma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jessie J
Jessie J Foto: MAVRIXONLINE.COM

Jessie J tunneb end halvasti, et oli sunnitud Katy Perry tuuril osalemisest loobuma. Naine ei saa kaasa lüüa murtud jalaluu tõttu, kirjutas Monsters and Critics.

«Ma olen murtud ja kurb, et ei saa Katy Perryga tuurile minna ning pidin ka iseenda USA promo ära ütlema. See purustas mu unistused,» rääkis ta ajalehele The Mirror ja lisas, et ootas neid kontserte väga. «Ma olen pidanud juba väga paljust loobuma ning see kõik on liiga valulik.»
Jessie J’d asendab Katy Perry tuuril Ellie Goulding.

23-aastane lauljatari jalg on lahases olnud juba suve algusest, kui naine ühe proovi ajal laval komistas ja sealt alla kukkus. «Olen alles kaks viimast päeva saanud ilma karkudeta ringi liikuda ja see tapab mu, sest jalg teeb veel ikka korralikult haiget. Mu kirurg ütles, et reisimine ei aita mu paranemisele kaasa. See kõik võtab väga palju aega, ma ei saa isegi korralikult magada. Olen juba nii palju pisaraid valanud, kuid pean tugev olema.»

Sellega pole naise jaoks pahad uudised veel lõppenud. «Ma ei saa mitte kunagi enam kõrgeid kontsi kanda,» kurvastas staar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles