Sweet Spot korraldab lisaks põhiprogrammile ka neli vägevat järelpidu

Sweet Spot Festival
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Booka Shade
Booka Shade Foto: Promofoto

Lisaks festivali põhiprogrammile saab Sweet Spoti raames nautida kvaliteetset klubimuusikat ka ametlikel järelpidudel. Peod toimuvad mõlemal festivalipäeval, 27. ja 28. juulil Kultuurikatlas ning Padas.

Esimese festivalipäeva lõpetab Kultuurikatlas võimsa DJ-setiga Louie Vega (Masters at Work). Tantsumuusikamaailma üks tipptegijaid, Grammyvõitja ning seitsmekordne nominent mängib muusikat house’ist ja salsast afro-biidi ja jazzini, sekka hiphopi, gospelit ja souli. Vega eesmärgiks on alati olnud muusikaliste piiride murdmine ning läbi muusika inimeste kokkutoomine ning oma muusikaarmastust jagab ta juba 27. juuli hilisõhtul Kultuurikatlas.

Samuti astub seal üles ka festivali põhiprogrammi kuuluv Honey Dijon, kes eelistab muusikaformaatidest endiselt vinüüli ning kelle DJ setid on kirglikud ja ehedad. Kohalikest artistidest astub üles armastatud DJ Dave Storm.

Teise festivalipäeva viivad mõnusa muusika saatel Kultuurikatlas uude hommikusse Lekkeri ja Tallinn Expressi DJ-d, järelpeo peaesinejaks 28. juuli õhtul on Booka Shade (live). Selle Saksa house-muusika duo liikmeid peetakse Frankfurdi elektroonilise muusika skeene veteranideks ning Booka Shade on välja andnud viis suurepärast stuudioalbumit.

Järelpeod toimuvad ka festivalialal paiknevas klubis PADA. Esimesel õhtul astuvad üles Makoto & Stamina MC (Hospital Records), Sound In Noise (Special Soulbox set/RAM Records), Modest Intentions (Liquicity) ja DJ Kaspar Leivo (Öötöö). Teisel festivaliõhtul saab tantsida Flex DJ-de, Sipelga 14, HOAX ning Dope HKI biitide ja rütmide järgi.

Sweet Spot Festivali järelpidude piletite hinnad on järgmised:

27. ja 28. juulil Kultuurikatlas – eelmüügist ning festivali käepaelaga kogu öö €15, pilet ukselt €19.

27. ja 28. juulil PADAs – pilet ukselt €10

Sweet Spot Festivali VIP-piletite omanikud pääsevad kõikidele järelpidudele tasuta.

Sweet Spot Festival toimub 27. ja 28. juulil Tallinnas, Kultuurikatla pargis. Esinejate hulgas on näiteks London Grammar, Tom Odell, Roisin Murphy, Little Dragon, Jose Gonzalez, Ewert and The Two Dragons ning paljud teised! Lisainfo ja piletid on saadaval festivali kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles