Vaimu värskendamiseks vaba päeva saanud Ibrahimovic läks Rootsi põdrajahile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic Östersund lennujaamas helikopterisse sisenemas.
Zlatan Ibrahimovic Östersund lennujaamas helikopterisse sisenemas. Foto: SCANPIX

Esmaspäevasel treeningul reielihast vigastanud AC Milani jalgpallur Zlatan Ibrahimovic sõitis taastusravi tarbeks kodumaale Rootsi ning otsustas kasutada ka võimalust ja minna põdrajahile.

Ibrahimovic loodab vigastusest võitu saada Rootsi koondise füsioterapeudi Rickard Dahani abiga, Malmös viibival Ibrahimovicil on päevas kaks ravisessiooni. Ent täna hommikul jäi Ibrahimovic Östersundi lennujaamas helikopterisse sisenedes kohaliku ajalehe kaamerate ette ning allikate sõnul siirdus ta koos IT-miljardäri Dan Olofssoniga põdrajahile, vahendab Aftonbladet.

AC Milani esindaja lükkas selle info esialgu ümber ja väitis, et tegemist on valega, ent lõpuks kinnitas, et Rootsi koondislasele anti vaba päev ja ta võib sellel päeval teha, mida hing ihaldab.

«Ta näeb kõvasti vaeva, et terveks saada, lubasime tal korraks aja maha võtta, niimoodi on lootust, et ta saab kiiremini meie juurde naasta,» öeldi Aftonbladetile AC Milani pressibüroost.

Pressiesindaja sõnul eitas ta algselt põdrajahi juttu lihtsalt seetõttu, et selline info polnud temani jõudnud, ent tund aega hiljem teatas ta, et klubi juhtkond oli ründajale vaimu värskendamiseks vaba päeva andnud.

«Homme jätkab ta taastusraviga,» kinnitati klubist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles