Siiri Oviir: meedia ei tohi prostitutsiooni promoda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siiri Oviir.
Siiri Oviir. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Eesti Naisliidu esinaine ja europarlamendi saadik Siiri Oviir hindab erakonnakaaslase Peeter Võsa tehtud saadet, kus ta vestles prostituudilt rahaga petta saanud vanahärraga, prostitutsiooni reklaamiks.

«Minu meelest meie meedia, olgu ta kommerts või rahvusringhääling, prostitutsioonile promo küll teha ei tohi,» ütles Oviir Õhtulehele.

Nimelt uuris Võsa oma saates 70-aastaselt autojuhilt Kaljult, kes regulaarselt lõbunaiste teenuseid kasutab ja kellelt üks neist väidetavalt lisaks oma tasule 110 eurot laenuks võttis ega toonud seda tagasi, kõige muu kui raha kohta. Kas suuseksi tehti, kas mees ikka ise kaasa vigurdas, kaua aega läks, kui tihti Kalju seda teeb, millises poosis lõpetas jne.

Psühholoog ja seksuoloog Imre Rammul võttis aga lausa isiklikult, et tema teavitustöö saates niimoodi ära nullitakse: «Mina, kes ma olen aastate kaupa istunud pereplaneerimisliidu juhatuses ja üritanud kuidagi mõjutada arusaamu, ja siis tuleb üks ja lammutab laiali minu kaardimajakese.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles