Anthony Hopkins hakkab sarimõrvari jälgi ajama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja Anthony Hopkins.
Näitleja Anthony Hopkins. Foto: AFP


1991. aastal «Voonakeste vaikimises» mõrvarlikku doktor Hannibal Lecterit mänginud Anthony Hopkins on nüüd suundumas teisele poole seadust.

Lecteri rolli eest Oscariga pärjatud Hopkinsiga on käimas läbirääkimised, mille tulemusena maandub ta tõenäoliselt New Line'i uue sarimõrvarifilmi «Solace » peaosas, kirjutass forumcinemas.ee.


Hopkins hakkab mängima John Clancyt, paravõimetega endist arsti, kes töötab FBI heaks. Kui Clancy hakkab uurima ebaharilikku mõrvaseeriat, satub ta vastamisi väärilise vastasega.
Režissööri veel filmile leitud ei ole, kuid žanreid segava projekti produtsentideks on endised Contrafilmi partnerid Beau Flynn ja Tripp Vinson («Riitus») ning peaprodutsentideks Matthias Emcke ja Thomas Augsberger («Mr. Brooks»).

«Solace» saabub ajal, kui sarimõrvaritele keskenduvaid stuudiofilme tundub valmivat aina vähem – seda ehk põhjusel, et iganädalaste jõhkrate mõrvade ja kriminalistikaprotseduuridega kostitavad vaatajaid telesarjad nagu « CSI» ja «Criminal Minds».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles