Rae vallavanem vabandab oma poja käitumise pärast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veigo Gutmann.
Veigo Gutmann. Foto: Toomas Huik

Harjumaal asuva Rae valla vanem, reformierakondlane Veigo Gutmann saatis avaliku kirja, kus vabandab Jüri gümnaasiumi juures roojanud poja käitumise pärast. Postimees avaldab kirja muutmata kujul.

Iga lapsevanem, kes on soovinud oma lapsele vaid parimat, ei suuda leppida olukorraga, kus tema laps saab hakkama hukkamõistu väärivate teoga.

Seoses Jüri Gümnaasiumi ees toimunuga vestlesin neljapäeva õhtul, 8.septembril oma 19- aastase pojaga pikalt ja põhjalikult.

Eric tunnistas oma süüd ja mõistis, et toimepandu väärib üheselt hukkamõistu. Ta on nõus ja valmis lisaks politsei poolt määratud rahatrahvile tegema Jüri Gümnaasiumi heaks ühiskondlikku kasulikku tööd ja pean õigeks, et esimesel võimalusel ta peabki alustama. Koolidirektori Maria Tiroga saime kokkuleppele, et töö 100 tunni ulatuses Ericule leitakse ning hiljemalt suvevaheajal saab ta hakata tööle.

Olen isana väga nördinud oma poja Ericu käitumise pärast. Vabandan kõigi inimeste ees, et on aset on leidnud äärmiselt kahetsusväärne juhtum.

Jüri Gümnaasiumi vilistlasena austan kooli ja seal töötavaid inimesi väga ja ma siiralt loodan, et poiss on suuteline tegema ka head ja kasulikku. Täiskasvanud inimesena peab ta vastutama oma tegude eest.

Veigo Gutmann

Ericu isa

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles