Rakveres avab üks ööklubi uksed, teine peab lahkumispidu

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Limusiin ööklubi Carola ees.
Limusiin ööklubi Carola ees. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Homme avab Rakveres Laial tänaval uksed ööklubi Sviit, Kuke tänavas peab lahkumispidu ööklubi Carola.

Teisipäeval müüs kohtutäitur Kairi Laiõun Kuke 3 kinnistu 125 000 euro eest. Laiõuna sõnul oli ainult üks pakkumine. Uue omaniku nime kohtutäitur öelda ei saanud, sest ostu-müügileping on veel lõplikult vormistamata.

Osaühingule Carola kuulunud kinnistu oli müügis maksu- ja tolliameti nõudel. Kohtutäituri sõnul on lisandunud veel teinegi äriühingu võlausaldaja – SEB pank.

Kuke tänava kinnistul tegutses lisaks ööklubile veel saun ja spordiklubi. Carola OÜ juhatuse liige Villu Nurmoja ütles, et reedel ja laupäeval peab ööklubi lahkumispidu. Uutest omanikest ei osanud Nurmoja midagi öelda, sest oksjonile tehti kirjalik pakkumine. „Keegi kohale ei tulnud,“ sõnas ta. Nurmoja avaldas lootust, et saab uute omanikega kokkuleppele spordiklubi tegevuse jätkamise asjus.

Eelmise aasta lõpus Rakveres Laial tänaval uksed avanud ööklubi Exclusive oli suvel seal tehtavate  tööde tõttu kinni. Seoses omanike vahetusega muutus nimi ja homme jõuab Lääne-Viru lõbustusasutuste turule ööklubi Sviit. Lisaks Sviidile tegutseb Rakveres ööklubi Mjau, mis asub teatri vastas Kreutzwaldi tänaval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles