Club Atlantis avab hooaja Smilersiga!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Club Atlantis avab hooaja Smilersiga!
Club Atlantis avab hooaja Smilersiga! Foto: Club Atlantis

Laupäeval, 3. septembril toimuval Peol Emajõe kallastel vol 5 saab viimast korda nautida väliala ning näha laval palavalt armastatud Smilersit!

Pidu Emajõe kallastel vol 5 paneb suvele ilusa punkti ning avab peadpööritavalt pöörase ning super programmiga sügishooaja, täis meeldejäävaid pidusid kogu eluks. Hooaja avapeol saab laval näha Tartus alati palavalt armastatud Smilers live'i, silmailu pakub ja janu kustutab üritusel Tuborg ning muidugi põhiliseks hitiks on Atlantise ainulaadne väliala, kus pidu klubis sees toimuvale veel kunagi alla ei ole jäänud. 

Smilers, mis on avaldanud kokku kümmekond albumit mitmekümne raadiohitiga nagu näiteks "Käime katuseid mööda", "Jalgpall on parem kui sex", "Lähme sõidame" ning esinenud kõikides maakondades ja olulisemates popkontserdipaikades, sobib suurepäraselt avama hooaega Eesti parima soundiga klubis. Lisaks loovad meeleolu ja hullutavad rahvast DJ Merikan ja suveterrassil DJ Simon Jay. Hea uudis on veel see, et FB attending listis olijatele on pilet vaid 5 eurot, Piletilevi piletiga on toimub sissepääs aga eelisjärjekorras. 
 

Lisainfo: www.atlantis.ee
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles