NOËP ja Madison Mars hullutasid Made in Estonia muusikafestivalil päiksest suudeldud peolisi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud nädalavahetusel, 13. ja 14. juulil toimus Pärnus ööklubi Sugar suveterrassil ja sisesaalis Made In Estonia suvine muusikafestival. Lisaks viieteistkümnele Eesti artistile astusid peaesinejatena üles NOËP ja Madison Mars.

Kahe festivaliõhtu vahele mahtus laupäeva pärastlõunal ka mõnus päevane lõõgastus-sessioon «Day Break», mis toimus Pärnu rannas asuva imelise Hedon SPA & Hotelli terrassil. Kahel õhtul astus publiku ette viisteist Eesti artisti, kellest paljud on laiemalt tuntud ka väljaspool oma kodumaad. Festivali peaesinejad olid Madison Mars ja NOËP. 

Made In Estonia Summer Music Festivali sise- ja välilavadel astusid lisaks veel üles Bombossa Brothers, Dave Storm, Diana D, Futuristik, Kert Klaus, Kristjan Hirmo, Liisi Voolaid, Möls, Nova, Rami, Whogaux ja Widenski. Üllatuskülalisena käis laval ka Karl-Kristjan Kingi ning kolleegide esinemisele elas koha peal kaasa Pärnust pärit produtsent ja DJ Syn Cole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles