Raju stiiligalerii: Guns N` Rosesi fännid end metsikust palavusest heidutada ei lasknud

Erika Renel
, Elu24 toimetaja-reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna esineb Tallinna Lauluväljakul massiivse väli-show’ga taasühinemise tuuri raames rokkansambel Guns N’ Roses. Vaata galeriist, millised fännid end juba õhtuks valmis seadnud on! 

Mega pikk järjekord ja kohutav palavus ei näi ühtegi hard rocki fänni heidutavat. Rahvast aina koguneb ja koguneb juurde. Väravate taga käib ka korralik möll. Ka kiirabi on igaksjuhuks kohal. 

Kolmetunnise show raames tulevad täna esitlusele Guns N’ Rosesi kõik suuremad rokihitid ja ballaadid, sealhulgas «Live and Let Die», «Sweet Child O' Mine», «November Rain», «Knockin' on Heaven's Door», «Paradise City» ja paljud-paljud teised.

Laval astuvad üles laulja Axl Rose, kitarristid Slash ja Richard Fortus,bassimängija Duff McKagan, klahvpillimängijad Dizzy Reed ja Melissa Reese ning trummar Frank Ferrer.

Kell 18.20 esineb The Dead Daisies (aus/us), seejärel 19:20 esineb Volbeat (dk) ja 20:30 on laval miljonite lemmik Guns N’ Roses. Volbeat on Taani metalansambel, kes on julgenud põimida oma raskesse muusikasse kuuekümnendate rokimeloodiaid ja elvislikku staarisuhtumist. Austraalia-Ameerika supergrupi The Dead Daisies motoks aga on: «Rock is indeed alive and well»!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles