«Minu imelise elu» Kadri: veri võib olla paksem kui vesi, aga raha on paksem kui veri

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Minu imelise elu» Kadri
«Minu imelise elu» Kadri Foto: Kanal 11

Kui sõpru ja kallimaid saame endale valida, siis pere ja suguvõsaga on lood teised. Argipäeviti Kanal 11 ekraanil jooksva tõsielusaate «Minu imeline elu» tänases osas rääkisid naised oma perest ja suguvõsast.

Lapsehoidja ja kahe lapse ema Kadri (23) suguvõsa piirdub naise sõnul tema vanematega. Õdesid-vendi tal pole. Ka on tema vanavanemad nüüdseks siitilmast lahkunud. Kadri tunnistas, et osade sugulastega ta ei taha lihtsalt suhelda. «Minu suguvõsa tõestas, et veri võib olla paksem kui vesi, aga raha on ikka paksem kui veri. On öeldud ja tehtud palju koledat raha pärast. Mul ei ole selliseid inimesi enda ellu vaja.»

Gooti stiili viljelev Kadri on harjunud, et teda jälgitakse ja kritiseeritakse igal sammul. Küll aga viib tal kopsu üle maksa, kui keegi tema kahte tütart kommenteerima hakkab. Paljude sugulastega ongi kontakt sellepärast kadunud, et nad kippusid naist arvustama.

Naise hinnagul kompenseerivad tema vanemad puuduvad sugulased. Kadri on ema-isaga väga rahul ja ei heidaks neile midagi ette. «Ma ei suuda seda kirjeldada, kui palju on mu ema minu jaoks teinud ja ohverdanud,» rääkis noorelt lapsed sünnitanud Kadri, kes on alati emale loota saanud. Naise hinnangul ei kritiseeri ema teda kunagi ega sekku tütre ellu. Nõugi annab vaid, siis kui vaja.

Kadri isa on kuldsete kätega mees, kes suudab nii pesumasinat parandada kui ka pulmakleiti õmmelda. «Kui mu tütar oli kaheaastane, murdis ta ühe postkaardi katki. Ma tegin õnnetut nägu. Tema ütles seepeale, et ära muretse, vanaisa teeb selle jälle terveks,» muigas Kadri.

Teletöötaja ja linnast maale pagenud Eda-Liisil (31) on neli õde. «Me oleme tohutuid kismasid läbi teinud. Tüdrukud võivad palju julmemad olla kui poisid,» rääkis naine, kelle sõnul on temal ja ta õdedel kuulsusrikas maine. «Meie suguvõsa on täielik frukt. Kes meid perekonniti teab, vangutab meid kaugelt nähes juba pead, et näed, õed Kannud jälle tulevad.»

Eriti riidlesid ja kaklesid õed teismeeas. Nüüdseks on Eda-Liis aru saanud, et õed on tema elus väga tähtsal kohal. «Mis iganes mul juhtub – mul on neli õde, kelle juurde ma võin alati minna.Mulle läheb väga korda, mida nad ütlevad. Samas teeb see kohutavalt haiget, kui minu poolt respekteeritud inimene soovitab muudmoodi teha, kui ma ise tahan. Ma näen, kuidas see suhet lõhub,» märkis Eda-Liis, kelle pere temaga alati ühel meelel ei ole.


Eestlannast Iris (32) on abielus Bahreini ärimehega, kellele ta teine seaduslik abikaasa on. Naine ei näe selles probleemi. «Kahe inimese vahel võib suhe ammu läbi olla, aga laste ema ei taha oma eluga edasi minna. Ta tahab lapsi kasvatada, olles abielus. Ma ei näe põhjust, miks ta peaks abielu lahutama. Tema ise on sellega rahul, minul ei ole midagi selle vastu – las ta olla.»

Iris otsustas oma elu Araabiaga siduda, tänu millele ta hulga uusi sugulasi sai.Tema pojal Adamil on neli araabia tädi ja kaks araabia onu. Lisaks veel kaks poolõde ja kaks poolvenda. Naisel ämmaga probleeme ei ole. Iris õpib koguni araabia keelt, et meheemaga suhtlemine ladusamalt kulgeks.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles