Bruce Willis astub üles action-filmi «G.I. Joe» järjes

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bruce Willis
Bruce Willis Foto: MAVRIXONLINE.COM


Juba mõnda aega on olnud avalik saladus, et 2009. aasta «G.I. Joe: Kobra rünnakule» järge väntav Jon M. Chu hellitab üheskoos filmi produtsentidega lootust näha osatäitjate seas sellist nime nagu Bruce Willis, kirjutas Forumcinemas.ee.

Nüüd paistab nende soov olevat täitumas, kuna Willis on alustanud läbirääkimisi projektiga liitumiseks.
Pealkirja «G.I. Joe 2: Vastuhakk» («G.I. Joe 2: Retaliation») kandvas järjefilmis hakkab Willis kokkuleppe saavutamise korral kehastama kindral Joe Coltonit – omal ajal kogu üksusele aluse pannud meest, kelle koodnimeks sai G.I. Joe.

Jon M. Chu («Keelatud tants 2», «Keelatud tants 3D») linateoses astuvad veel üles esimesest filmist tuttavad Channing Tatum, Ray Park ja Arnold Vosloo, samuti Dwayne Johnson «Kiired ja vihased 5»), Joseph Mazzello («Sotsiaalvõrgustik»), Elodie Yung (eelseisev «Lohetätoveeringuga tüdruk»), Adrianne Palicki («Leegion»), Ray Stevenson («Thor») ja RZA («The Man with the Iron Fists»).

Filmi võtted algavad New Orleansis juba sel kuul ning kinodesse on seda oodata järgmise aasta juunis.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles