Lihtsalt hakka fänniks ja võida ilusaid asju!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fortuuna teed on sinka-vonka. Selle mängu võitis hoopis meesterahvas. Pildil võitja Rodriiges Hiietamm uue kotiga. Palju Õnne! Juba varsti uus mäng!!!
Fortuuna teed on sinka-vonka. Selle mängu võitis hoopis meesterahvas. Pildil võitja Rodriiges Hiietamm uue kotiga. Palju Õnne! Juba varsti uus mäng!!! Foto: Rodriiges Hiietamm

Dream On on rahvusvahelise turundusfirma Eesti filiaal, mis korraldab loosimisi erinevatele eriti headele tuntud kaubamärgiga asjadele täitsa tasuta!

Dream On esitles oma Facebooki lehel http://www.facebook.com/dreamondreamon?sk=wall uhkusega ka juba oma esimest edukat kampaaniat. Nimelt loositi 9. augustil välja kõikide vahel, kes Dream On lehte likesid, nende esimest postitust likesid, jagasid ja kirjutasid  kommetaari «jagatud» või oma nime, kaks uhiuut iPhone4 mobiiltelefoni pilti.

Dream On tutvustab ka oma esimest õnnelikku fänni. Loosirattast keerles välja õnneliku võitja nimi, kelleks osutus Rodriiges Hiietamm.

Juba 10. augustil kuulutas Dream On oma Facebooki lehel välja järgmise põneva mängu:

Kui sa tahad et juba homme ilmuks Dream On lehele pilt sinust koos selle vahva kotiga, mis juuresoleval pildil, siis märgi («tag-i») ennast  Dream On Facebooki lehel http://www.facebook.com/dreamondreamon?sk=wall juuresolevale pildile ja kirjuta kommentaariks «kotimäng».

Maksimaalselt saavad ennast fotole märkida 50 fänni. Kui te ei mahtunud enam märgistajate hulka, siis sellest pole lugu, kõikide kommenteerijate vahel loosime välja mahlase lisaauhinna.

Ja sama päeva õhtuks oli ka õnnelik võitja teada:

Fortuuna teed on sinka-vonka. Selle mängu võitis hoopis meesterahvas. Pildil võitja Rodriiges Hiietamm uue kotiga. Palju Õnne!

12. augustil läks Dream On lehel loosi eksklusiivne raamat, mis poelettidele niipea ei jõuagi

Ernesto Preatoni Kirjastuselt tuli välja uus raamat «MINU Türi-Alliku». Tõsielulises seiklusromaanis jutustab oma loo läti-juudi verd Arkadi Zukerman. Kõik sai alguse sellest kuidas Zukerman kolis Türi -Allikule plaaniga rikastuda, aga elu keerdkäigud tõid temani hoopis usu, armastuse ja päevinäinud kasvuhoone.

Paljugi põnevat juhtub veel - on verd, hirmu, saamahimu ja maaväliseid olendeid, aga sellest kõigest saate lugeda juba kõvakaanelisest monumentaalteosest, mille loosimises võite osaleda Dream On Facebooki lehel.

Ja õnnelik võitja on:

Auhinna väljaloosimise aeg jõudis kätte täna hommikul. Ernesto Preatoni Kirjastuse poolt välja pandud Arkadi Zukermani monumentaalteose «MINU Türi-Alliku» võitja on Rodriiges Hiietamm. Soovime kogu südamest õnne ja loodetavasti raamat talle ka meeldib!

Kui sinagi soovid osaleda enneolematult põnevates loosimistes, siis liitu kohe rahvusvahelise turundusfirma Eesti filiaali Dream On Facebooki lehega http://www.facebook.com/dreamondreamon?sk=wall Juba varsti uus mäng!!!

Vaata ka ilusate asjade pilte!

Toimetas: staarfacebookar Hendrik Tiido.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles