«Seks ja linn» naaseb teleekraanidele?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakult Cynthia Nixon (filmis Miranda Hobbes), Sarah Jessica Parker (filmis Carrie Bradshaw), Kim Cattrall (filmis Samantha Jones) ja Kristin Davis (filmis Charlotte York)
Vasakult Cynthia Nixon (filmis Miranda Hobbes), Sarah Jessica Parker (filmis Carrie Bradshaw), Kim Cattrall (filmis Samantha Jones) ja Kristin Davis (filmis Charlotte York) Foto: SCANPIX

«Seksi ja linna» tegijad plaanivad väidetavalt taas telesarja tootma hakata.

Sarah Jessica Parker ja tema kaasstaarid soovivad põrunud filmiseeria seljataha jätta ja taas väikesele ekraanile tulla, kirjutas Mail on Sunday.

«Sarja looja Darren Starile jääb loomulikult lõplik sõna, kuid kõik asjaosalised on ühel nõul, et televisoon oleks õige samm,» rääkis allikas ajalehele.

«Sarah Jessica Parker hakkaks seda produtseerima. Ta muretses uue filmi pärast, sest «Seks ja linn 2» sai nii halva vastuvõtu osaliseks, kuid telesari huvitaks teda kindlasti.»

Kui tüdrukud tõesti telesse naasevad, jääb ilmselt ootele «Seksi ja linna» suurele ekraanile mõeldud eellugu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles