Ardo Kaljuvee: teatud hetkedel mängivad kõik kättesaamatut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kaljuvee
Ardo Kaljuvee Foto: Tanel Murd

Mis siis meestele meeldib, kas naisi jahtida või köidavad neid naised, kes ise initsiatiivi näitavad? Saatest «Unistuste pulm» tuntuks saanud fotograaf Ardo Kaljuvee eelistab esimest varianti, kuid tõdeb ka, et olukorrast olenevalt võivad kõik kättesaamatut mängida.

«Mulle meeldib jahtida, aga samas mulle meeldib see, kui ma näen, et ka teisel poolel on huvi,» rääkis Kaljuvee. Tema sõnul peavad nii mehe kui naise pingutused olema pigem tasakaalus, sellest ei piisa, kui vaid üks pool vaeva näeb.

Samas on mehe hinnangul jahtija ja jahitava roll ka muutuv. «See oleneb nii enda hetketujust, kui sellest, mismoodi on esimene signaal vastaspoolelt. Sealt saad juba võtta hoiaku.»

Väga pealetükkiv käitumine teda aga ei võlu: «Mulle peab endale ka mingi mängumaa jääma.» Seega on flirtimismängud mehe arvates tervitatavad? «Jah, aga seda peab saama nii teha, et kumbki ei võta seda väga tõsiselt, kui see ongi mõeldud mänguna,» märkis Kaljuvee.

«Kui mõlemal on ühesugune arusaam asjast, siis see võibki olla pure fun (puhtalt lõbu pärast – toim.). Ma ei ole suurema asi funi mees, mulle niisuguste asjadega meeldib tulemust ka näha,» selgitas mees enda eelistusi.

Kaljuvee arvas ka, et võrdõiguslikkuse edendamise soov ei ole naisi liialt domineerivaks muutnud ning jahtida lasevad nad end ikka. «Eks teatud hetkedel on kõik inimesed veidi kõrgid või mängivad kättesaamatut, aga see ei tähenda, et neile ei meeldiks, kui neid jahitakse,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles