Laura Põldvere: juuksuris käimine on pigem kohustus kui mõnus ajaviide

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Põldvere
Laura Põldvere Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Lauljanna Laura Põldvere on enda sõnul liiga kärsitu, et juuksuritoolis tunde veeta, mistõttu püüab ta juuste hooldamise ja soengute tegemisega enamasti ise hakkama saada, rääkis naine Õhtulehele.

«Väiksemate esinemiste puhul teen endale ikka ise soengu ning kui tegemist on tõesti massiüritusega, siis kutsun endale soengut ja meiki tegema inimese, kellega meil maitse ühtib,» ütleb Põldvere ja selgitab: «Juuksuris käimine on minu jaoks pigem kohustus kui mõnus ajaviide. Olen üsnagi kärsitu ning tahan teha pidevalt midagi vajalikku, mitte lihtsalt logeleda.»

Juuksuritooli satub laulja aastas korra-kaks ja sedagi vaid juhul, kui hädavajalik: «Tavaliselt satun juuksurisse, kui ma olen omavolitsenud ning mõne salgu juustest lõiganud, arvates, et see võib vahva välja näha. Siis peab lihtsalt keegi asjatundja appi tulema.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles