Kas mehe eneserahuldamine aitab naisel kergemini rasestuda?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Need ajad, mil eneserahuldamisest ei räägitud, on möödas. Juba mõnda aega teame, et see ei kahjusta tervist mitte mingil määral. Nüüdseks on teaduslikult tõestatud, et onaneerimine tõstab meeste viljakust.

Nii uskumatuna kui see ka ei kõlaks, aitab mehe eneserahuldamine naise rasedaks jäämisele kaasa. Austraalia viljakusspetsialisti Dr. David Greeningi uuest uurimusest selgus, et 81 protsendil igapäevaselt onaneerivatel meestel tõusis sperma kvaliteet märgatavalt, vahendas gq-magazin.de.

Isegi seitsmepäevane tee-ise-programm näitas edusamme. Greening soovitab meestel eneserahuldamisega nädal aega enne naise munaraku valmimist tegeleda, et end tippvormi tuua ja siis õigel ajal kaasa rasedaks teha.

Nii mõnigi naine, kes on seni mehe onaneerimist pahaks pannud, võib lapse saamise soovi korral nüüd kaasat eneserahuldamisele utsitada ja ise sellest kasu lõigata. Onaneerimishimulised mehed, kes isaks saamisest veel ei unista, peaksid aga endiselt partneriga efektiivseid rasestumisvastaseid vahendeid kasutama.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles