Bändi Sunrise Avenue esilaulja Samu Haber hindab naiste puhul loomulikkust

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laulja Samu Haber Eestis pressikonverentsil küsimustele vastamas
Laulja Samu Haber Eestis pressikonverentsil küsimustele vastamas Foto: SCANPIX

Põhjanaaber Samu Haber, rokkpundi Sunrise Avenue esilaulja, rääkis ühes saksa online-ajakirjas fem.com, millised naised talle enim silma jäävad.

Kuigi Samu arvates ühte kindlat omadust ei ole, mis naise ligitõmbavaks teeb, hindab ta karismaatilisi naisi. «Karisma, segu enesekindlusest ja sõbralikkusest, teeb naise atraktiivseks. Vahel mõjub ehe silmavaade, vahel kelmikas naeratus,» rääkis 35-aastane Samu.

Samu sõnul pole ideaalset naist olemas ja seejuures on oluline naine tervikuna. «Pikemas perspektiivis loeb naise sisemine ilu rohkem kui tema väline pool.»

Soomlane hindab eelkõige loomulikkust ja leiab, et naine võiks igas olukorras iseendaks jääda, hoolimata tänapäeva ülikõrgetest ilustandarditest. «Kunstrindu, süstitud huuli, liigset meiki ja parfüümi ma ei salli,» nentis Samu.

«Kui ma naine oleksin, läheksin ma teiste naistega wc-sse. Naised kaovad alati õhtu jooksul mitmekesi tualetti. Ma tahaksin väga teada, millest nad seal räägivad,» vastas laulja küsimusele, mida ta ette võtaks, kui ta saaks üheks päevaks naine olla.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles