Vargad himustavad folgi plakateid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi pärimusmuusika festivali reklaamplakat
Viljandi pärimusmuusika festivali reklaamplakat Foto: Repro

Eelmisel nädalal viisid vargad ära kaks suurt Viljandi pärimusmuusika festivali reklaamplakatit, neist ühe koos raamiga.

Festivali pressipealiku Rannar Raba sõnul on väiksemate müürilehtede kadumine juba tavapärane, ent nüüd vajasid pikanäpumehed ka suuri. «Paistab, et Viljandi folgi tänavune jänesega tunnuskujundus on kuum kaup, mida mõned tahavad iga hinna eest kodu kaunistamiseks või mingil muul otstarbel kaasa võtta,» nentis ta.

Eelmisel nädalal viidi Tallinnas Mere puiesteel pakendikonteineri küljest ära 1.60 meetri laiune ja 1.45 meetri kõrgune afišš.

«On tähelepanuväärne, et tegus folgihuviline oli plakati raami turvapoldid mingi imenipiga korrektselt avanud ja pärast raami viisakalt kokku pannud ning poldid sulgenud,» rääkis pressipealik.

Sama märkamatult haihtus möödunud nädalal kolme meetri laiune ja poolteise meetri kõrgune PVC-reklaam Viljandi linna piirilt Tallinna maantee äärest. See viidi ära koos metallist raami ja jalgadega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles