«Tapjablondiini» võib oodata kümne aasta pikkune vangistus

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeanette Sliwinski
Jeanette Sliwinski Foto: metro.co.uk.

USAs Chicagos plaanis üks pesumodell enesetappu teha, kuid kogemata tappis enda asemel kolm inimest.

Aluspesu reklaamidega kuulsust kogunud Jeanette Sliwinski sõitis kaks aastat tagasi  oma autoga punase tule taga oodanud autole tagant sisse, kirjutab Daily Mail.

Naine sõitis nii suure kiirusega, et kõik kolm teises autos olnud isikut said silmapilkselt surma.

Politsei kinnitusel sai enesetapjast modell ainult kergelt kannatad, murdes ära ainult ühe jala luu.

Kuna naine kuulutati kohtu poolt vaimselt haigeks, siis talle vangistust ei määratud. Teda on siiani hoitud psühhiaatriahaiglas.

Naine sai USAs laiemalt tuntuks kui «Tapjablondiin».

Nüüd vaatas kohus Sliwinski juhtumi uuesti üle ja naist võib ees oodata kümne aasta pikkune vanglakaristus.

Kohtudokumentides seisab, et depressiooni all kannatanud Sliwinski plaanis teha enesetappu, kuid tappis enda asemel kolm inimest – 39- aastase Michael Dahlquisti, 35-aastase John Glicki ja 29-aastase Douglas Meisi.

«Sliwinski sõitis punase tule taha seisma jäänud autole tagant sisse 90 kilomeetrise tunnikiirusega,» lisas juhtumit uurinud politsei esindaja.

Ta jätkas, et naine sõitis kohtuma oma psühhiaatriga, kuid teel tekkis tal mõte enesetapp teha viisil, et sõidab mõnele teisele autole sisse.

Kohus mõistis siis modelli tahtlikus tapmises süüdi, kuid vaimse haiguse tõttu vanglakaristust ei kohaldatud. Nüüd aga tunnistati naine vaimselt terveks ja pädevaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles