Meelis Tomson: surmanuhtluse poolt ja raha lasteaedadele!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Televisiooni noortesaate juht ja staarfotograaf Meelis Tomson.
Tallinna Televisiooni noortesaate juht ja staarfotograaf Meelis Tomson. Foto: Tallinna TV

Veebiajakirjaga Buduaar jagas oma arvamusi vabakutseline fotograaf ja televisioonitöölt Tallinna linnavalitsusse lahkunud Meelis Tomson. Mehel tuli avaldada oma arvamust rubriigis
«Poolt või Vastu».



Ilukirurgia – Poolt! Välimus on ESIMENE asi, mida me teiste puhul märkame, kuigi väidetakse, et ei ole. Mõne iluvea parandamine pole küll midagi hullu. Ja kui naisele ei ole antud tema au ja uhkust ehk tisse piisavalt, siis ma ei heida ette, kui keegi neid suurendada laseb. Paljud naised kurdavad ju pärast sünnitust ja imetamist, et rinnad on ära vajunud. Miks siis mitte minna kirurgi juurde ja taastada endine vorm. Aga kõike tuleb teha mõistuse piires – lolliks ei tasu minna.

Surmanuhtlus – Poolt! Osad retsid on nii julmad, et Eesti riigil oleks odavam nad maha matta, kui maksumaksja raha eest aastaid või isegi kuni surmani üleval pidada. Täna istub Eestis trellide taga 36 eluaegset vangi. Ühele vangile kulub aastas 3500 eurot, seega lihtne arvutus näitab, et aastas kulub eluaegsetele ligi 140 000 eurot, millega saaks näiteks paljud pealinna lasteaiad korda teha. 

Hasartmängud – Vastu! Ma ei taha ise mängima minna ja ei soovita ka teistel sinna lõksu langeda. Kuid tuleb au anda neile, kes mängivad, võidavad, vahel kaotavad – Eesti Kultuurkapitali rahast ligi pool tuleb hasartmängumaksust. Samuti saab hasartmängumaksust suurt toetust Eesti Olümpiakomitee. Mingis mõttes on see ka kasulik, aga mina mängima ikka ei lähe!

Mille poolt või vastu Meelis Tomson veel on, loe lähemalt Buduaarist siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles