Kuhu lasi fänn endale Nowitzki näo tätoveerida?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dirk Nowitzki
Dirk Nowitzki Foto: SCANPIX

Tänavu korvpalliliiga NBA meistriks tulnud Dallas Mavericksi fänn Derek Dilday on klubi suur fänn ja otsustas austusavaldusena enda kehale Mavericksi staarmängija Dirk Nowitzki näo tätoveerida.

Aga millise kehaosa finaalseeria väärtuslikuma mängija austaja kaunistada otsustas? Õige vastus on tagumikku! Jah, Dilday lasi Nowitzki näo endale tagumikule tätoveerida!

«Kui Dallas finaali sai, olin pisut liiga erutatud ja lubasin Facebookis, et kui nad võidavad, lasen Dirki näo oma tagumikule tätoveerida,» vahendab Eurosport Dilday selgitust. «Sõbrad ei lasknud mul seda unustada, teadsin, et kui nad võidavad, peangi seda tegema. Ja kui Dirk karika enda pea kohale tõstis, oli see mu elu kõige imelisem spordiga seotud hetk, poetasin mõned pisarad ja helistasin oma endisele koolivennale, kes teeb tätoveeringuid. Nüüd mõistan, et istun elu lõpuni suure Saksa mehe näol.»

Pilti tätoveeringust näeb siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles