Eesti telekanalid tõmbavad programmi kokku

Kajar Kase
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sari «Kodu keset linna» läheb jaanuaris talvepuhkusele
Sari «Kodu keset linna» läheb jaanuaris talvepuhkusele Foto: TV3

Rahapuuduses Eesti telekanalid tõmbavad programmi kokku, uuest aastast ei jätku ETV saated «Teletaip» ja «Miljon senti», ära jääb «Aktuaalse Kaamera» formaadiuuendus, TV3 omasaated nagu «Kodu keset linna» ja «Võta või jäta» lähevad jaanuaris talvepuhkusele.


Riigi negatiivne lisaeelarve kärpis ETVlt 11,5 miljonit krooni, kirjutab

Eesti Ekspress

.

Erakanalitel läheb pisut paremini, sest reklaamitulud pole sel aastal nii tõsiselt langenud ning riigi otsus jaanipäevast mitte enam küsida kuus aastat kehtinud reklaamimaksu on nende eelarvetesse toonud 48 miljonit krooni lisaraha.

TV3 juhatuse esimehe Toomas Vara sõnul pole omasaadete talvepuhkustes midagi ebatavalist - telekanal on ka parematel aastatel talveks omatoodangu programmi külmutanud.

Kanal 2 programm jätkub sama suurejooneliselt kui õitsenguaastal 2007: «Tantsud tähtedega», Hannes Võrno juhitud «Tõehetk», krimisari «Kelgukoerad», Mart Sanderi taktikepi all «Tähed muusikas», «Selgeltnägijate tuleproov» jne.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles