Peaaegu süütud seksilõbud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Süütud seksilõbud
Süütud seksilõbud Foto: sexualhealth.com

Selles, et mõnedele inimestele meeldib seksimise ajal kõrgeid kontsi kanda, nahka või lateksisse riietuda, ennast karusnahaga hellitada, ei ole midagi uut ega põrutavat.

Aga, et näpistamine, õhupallid  või juuksuris käik võiks kellegi seitsmendasse taevasse viia, on vähem teada, kirjutab Naised.

Need asjad kannavad nime fetiš. See on mingi ese või nähtus, mis kutsub inimeses esile seksuaalse erutuse. Haiglaslikuks loetakse fetišit siis, kui see muutub ainsaks seksuaalse rahulduse saamise mooduseks. Vähemal või rohkemal määral on fetišismi igas inimeses.

Järgnevast maailma veidruste nimekirjast võivad paljud eneselegi üllatuseks tuttavaid momente leida.

Iatronudia – huvilisele meeldib kõik, mis meditsiini, arste, arstiriistu. Ta käib tihti arsti juures ja eriti tore on, kui ta peab arsti ees ennast lahti riietama, rinnad või suguelundid paljastama.

Tripsolagnia puhul pakub inimesele suurimat rahuldust juuksuri juures käimine, eriti peamassaaž ja šampooniga pesemine. Et sellega kaasneb ka hilisem parem väljanägemine, on topeltlõbu.

Frotteurist on see mees, kes bussis tihedas rahvamassis ennast läbi riiete vastu teie selga, jalga või kõhtu hõõrub. On olemas tüübid, keda erutab lihtsalt viibimine suures rahvamassis – õllesummeril, laulupeol jne.

Sõna otseses mõttes teravate elamuste otsijad peaksid endale partneriks soetama odaxelagnia  all kannataja, sest tollele meeldib väga, kui teda hammustatakse. Aga sobib ka keegi, kellel on thilopsis – tema kirg süttib näpistamisest.

Usutavasti on suur osa põhjamaalastest vähemalt talve ajal osaliselt aktirastikud ja saavad suguelulise rahulduse päikesevalguse käes lebamisest. Seega jääks albutofiilia ehk armastus vees rohkem kõrberahvastele.

Kõik naised teavad, et pisarad on võimas jõud. Dakrüfiilia puhul erutub mees pisaraist ja nutvast naisest, sama sündroomiga naisi pole eriti täheldatud.

Veel üks huvitav inimtüüp erutub sentimentaalsete, lüürilis-luuleliste, justkui teises maailmas viibivate  naiste/ meeste peale, seda nimetatakse asthenolagniaks.

 

Gigantofiilia on üsna huvitav kõrvalekalle. Gigantofiilidele meeldivad teatud moodi pildid – nimelt peab pildil olema kujutatud hiigelsuuri inimesi  keset tavasuuruses linnapilti või inimesi. Olulisel kohal on hiigelsuured jalad, mis purustavad objekte.

Nukumäng on tuttav kõikidele tüdrukutele. Nukkudega tahavad vahel mängida ka suureks kasvanud poisid. Nukumäng võib tihti olla rollimäng vastastikusel kokkuleppel. Tavaliselt riietatakse nukuks naisi ja pole muidugi eriline üllatus, et peamiselt püütakse  korsetiga kokkunööritud piha, kõrge rinna ja kohevate juustega järele aimata Barbiet.

Tagasi lapsepõlve viib ka üks teine kõrvalekalle – õhupalli-fetišism. Inglise keeles on need  looner`id (tuleneb sõnast balloon – õhupall). Nad armastavad üle kõige õhupalle, nende siledat pinda, vetruvust, lõhna, masturbeerimist õhupallidega, kiiksuvat heli, mis palli hõõrudes tekib.

Kindlasti on paljud näinud kellegi kodudes või filmides magamistuba, kus on peegellagi või –sein. Seegi kõrvalekalle on katalogiseeritud. Katoptronofiilia tähendab peeglite armastust. Seksi, masturbeerimist ja muid sarnaseid tegevusi peegli ees.

Väga suure kommuuni moodustavad söötjad (feeders) ja kaalukogujad (gainers). Tegemist on paarissuhtega, kus söötja on domineeriv pool ja sööja alluv. Oluline on siinjuures, et kaalukoguja peab ära sööma tohutuid koguseid sööke ja sealjuures kenasti juurde võtma. Vastu kõiki ootusi on söötjad enamasti mehed ja kaalukogujad naised. Fantaasiates unistavad nad vahel väga suurest ülekaalust, päriselus jõutakse rohkem kui 200 kilogrammini väga harva. Tihti ei saa paar arugi, et nad on omavahel ahistavas ja tervist ohustavas suhtes, küll aga pakub nii söötmine kui ka söömine mõlemale seksuaalset erutust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles