Galerii: Veefestival „Watergate“ lõppes võimsa kontserdiga sadama angaaris

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veefestivali "Watergate" lõppkontsert "Teisel pool vett" Pärnu sadama angaaris.
Veefestivali "Watergate" lõppkontsert "Teisel pool vett" Pärnu sadama angaaris. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Laupäeva õhtul elasid tuhanded inimesed Pärnu sadama laohooneks olevas angaaris kaasa ansambel Ruja tribuutkontserdile „Teisel pool vett“, mis oli ühtlasi veefestivali „Watergate“ lõppkontserdiks.

Kontserdi muutis eriliseks, et see toimuski reaalselt teisel pool vett ehk Pärnu jõe vastaskaldal ja kontserdile viis inimesi parvlaev Amalie, mis tegi laupäeva õhtul päris mitu reisi, et kõik kontserdile soovijad kohale toimetada.

Nii ei tahtnud Pärnu kesklinna sadamakai kuidagi kontserdile minejaist tühjeneda. Sai Amalie äärest ääreni rahvast täis, kui sadama kai täitus õige pea uuesti kontserdile ihkajatest.

Kontserdihalliks muudetud angaaris kõlas ansambli Ruja looming, mida esitasid noorteorkester Reaalmažoor ja Jaanus Nõgisto. Samuti astusid lavale Indrek Patte, Jaan Karp ja Raul Vaigla.

Solistidest andsid Ruja lugudele värvi Priit Võigemast, Taavi Peterson, Liisi Koikson, Evelin Pang ja värskelt TV3 show’s “Eesti otsib superstaari” kolmanda koha pälvinud pärnakas Rosanna Lints.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles