Paides saavad selgeks Eesti meistrid teatetriatlonis

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triatleet Marko Albert.
.
Triatleet Marko Albert. . Foto: AP/SCANPIX.

Sel laupäeval, 25.juunil on kõik triatlonisõbrad oodatud Paidesse Eesti meistrivõistlustele teatetriatlonis. Võistlused algavad Paide tehisjärve ääres kell 13.


Korraldajate sõnul kannab teatetriatloni Paides korraldamine ka suuremat eesmärki. Nimelt toimus Maailma Triatloni Liidu (ITU) juhatuses 1. märtsil 2011 suur olümpia-teemaline istung, kus võeti vastu otsus teha kõik endast olenev, et 2016.a. olümpiamängude programmi lisanduks peale triatloni individuaalvõistluse (distantsil 1,5km ujumist - 40km rattasõitu - 10km jooksu- toim) ka riikidevaheline teatetriatlon, kus neljaliikmeline võistkond
järjekorras naine-mees-naine-mees läbiks triatlonidistantsi 0,3 km ujumist + 8 km jalgrattasõitu + 2 km jooksu. Teatetriatloni Olümpimängude programmi lülitamise eelduseks on võimalikult paljudes riikides selle triatloniformaadi harrastamine.

Meistrivõistlustele on osalema oodatud kõik spordisõbrad, erinevad klubid, sõpruskonnad, perekonnad jne. Enda neljaliikmelist võistkonda saab kirja panna kas Eesti triatlonilidu koduleheküljel või kohapeal kella 10st 12.30ni. Vaata lisainfot siit! (JT)
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles