Tallinna ööelu ikoon BonBon sulgeb uksed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Laine 50
Ansambel Laine 50 Foto: Jelena Rudi

Reedel, 17. juunil, toimub Tallinna ööklubis BonBon viimane pidu. Nii nagu üheksa aastat tagasi toimunub avapeol aitab ka sellel korral peotuure kõrgele kruvida ansambel Laine.

Klubi viimasel peol kehtivad ülisoodsad hinnad sest kõik laod peavad tühjaks saama. Nendele kellel pärast hoogsat tralli ja tantsu veel varaste hommikutundideni kontides rammu jagub avaneb võimalus klubist kaasa viia mõni endale meelepärane ese. Jagamist korraldab Andres Peets isiklikult.

Everything Must Go - ongi viimase peo sisuteema.
 

Klubi BonBon on üheksa aasta jooksul kujunedes üheks armastatuimaks ja tuntuimaks ööklubiks Tallinnas. Selle aja jooksul on klubis esinenud mitmeid maailmakuulsaid artiste ja ansambleid nagu Kim Mazelle, Azimuth, New Spirit Helsinki, Nikki Belle, Taka Boom, Christopher Peyton jne.

 

Mis saab edasi?

Nagu teada, loodus tühja kohta ei salli. Oodata on uue, särava, moodsa ning senisest veelgi suurejoonelisema klubi sündi. Sügisel kui taevas löövad särama tähed sünnib Tallinna klubimaastikule uus ja silmipimestav täht. Kohtumiseni!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles