Daniel Craig: nüüd on käes mustanahalise James Bondi aeg

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Colin Salmon
Colin Salmon Foto: AP / Scanpix

Kahes Bondi filmis «Casino Royale» ja «Quantum of Solace» peaosa mänginud briti näitleja Daniel Craigi arvates võiks pärast teda tulla mustanahaline James Bond.

Craig õnnitles uueks USA presidendiks saanud afroameeriklast Barack Obamat, lisades, et kätte on jõudnud musta 007 ajastu, kirjutab news.sky.com.

Craig tegi sellise avalduse Itaalias toimunud uue Bondi filmi «Quantum of Solace» (007: Veidi lohutust) esilinastusel.

«Ian Flemingu 1950. aastatel loodud tegelane on  läbinud mitmeid muutusi, kuid pärast Barack Obama võitu on kätte jõudnud aeg, mil lavale peab astuma mustanahaline James Bond,» nentis Bondi kehastaja.

Craig lisas muiates, et tema kommentaar võib Flemingi hauas ringi pöörama panna.

Craig võrdles Obama saamist USA presidendiks Kuu pinnale astumisega.

Briti näitleja sõnul meenutab Obama mõnevõrra Bondi, samas kui tema vastaskandidaat John McCain aga 007 ülemust M-i.

«Must James Bond tooks uusi tuuli, sest siiani on Bondid olnud ainult valgenahalised. 007-t on mänginud šotlane, austraallane, inglane, waleslane ja iirlane,» lisas Craig.

Bondi filmide tegijad on kaalunud mustanahalise näitleja palkamist 007 rolli. 2005. aastal jäi neile silma Colin Salmon.

Salmon on kolmes Bondi filmis «Tomorrow Never Dies», «The World is Not Enough» ja  «Die Another Day» kõrvalosa, luureohvitser Charles Robinsoni mänginud.

Bondi kehastaja Pierce Brosnan oli see, kes Salmonit Bondi rolli soovitas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles