Kethi Uibomägi sotsiaalmeediast: üleüldse, keda huvitab, mida teised teevad, oluline on ju, mida sina teed

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kethi Uibomägi
Kethi Uibomägi Foto: Liis Treimann

Laulja Kethi Uibomägi võttis täna oma Instagramis sõnas sotsiaalmeedia teemal ning imestas, miks inimesed seal käivad ja miks see nii tähtis on.

«Ma vahepeal ikka taban end mõttelt, et miks ma pean sotsiaalmeedias aktiivne olema? Kes selle välja mõtles, et sind ei ole justkui inimesena olemas, kui ei tee iga päev vähemalt ühte superseksikat glämmi postitust? Üleüldse, keda huvitab, mida teised teevad, oluline on ju, mida sina teed ja kus sa oled ja kuhu sa minna tahad,» kirjutas Kethi.

Kethi jätkas: «Okei, artistina ma saan aru, et sa ju ei tea muidu, kuhu mind kuulama, vaatama tulla ja kaasa elamas olla, aga kas päriselt ka ma pean igapäev enda kõiki tegemisi jagama? KEDA SEE HUVITAB, mida mina teen, oluline on ju, mida sina teed?»

Kethi Uibomägi lisas, et iga päev toimub sotsiaalmeedias üksteise võidu postituste tegemine ja kui seda ei teha, siis vaadatakse ja like'idakse teineteise postitusi. «Ja siit tulebki see «mina siin niisama kuuma» poosiga tänane instalaks, kui ma tegelikult samal ajal valmistun pööraseks algavaks kuuks ja loen ja õpin ja ragistan ajusid,» ütles ta lõpetuseks.

 

Ma vahepeal ikka taban end mõttelt, et miks ma pean sotsiaalmeedias aktiivne olema? Kes selle välja mõtles, et sind ei ole justkui inimesena olemas, kui ei tee iga päev vähemalt ühte superseksikat glämmi postitust? #instapost Üleüldse keda huvitab, mida teised teevad, oluline on ju, mida sina teed ja kus sa oled ja kuhu sa minna tahad!? Okei, artistina ma saan aru, et sa ju ei tea muidu kuhu mind kuulama, vaatama tulla ja kaasa elamas olla, aga kas päriselt ka ma pean igapäev enda kõiki tegemisi jagama? KEDA SEE HUVITAB, mida mina teen, oluline on ju mida sina teed? Ja siis me teemegi kõik üksteise võidu postitusi ja kui parasjagu ei tee, siis vaatame või loeme, likeme teineteise poste?Ja siit tulebki see «mina siin niisama kuuma» poosiga tänane instalaks, kui ma tegelikult samal ajal valmistun pööraseks algavaks kuuks ja loen ja õpin ja ragistan ajusid?? foto @elu24.ee #socialmediamarketing #influencer #communication #likeme #instaforever

A post shared by kethi uibomägi (@kethiuibomagi) on

Kethi Uibomägi hiljem seletas, et postituse eesmärk oli see, et inimesed süveneks enda päris ellu ja julgeks võtta selle Instagrami ilufiltri maha. Olla nii nagu nad päriselt on.

«Eesmärk ei tohiks olla, kui palju jälgijaid kellelgi on ja kui palju like saadakse, vaid see, mida sa ütled ja miks. Siirus tagasi sotsiaalmeediasse,» sõnas Uibomägi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles