Tiina Tauraite: olen hakanud vilju hoolikamalt pesema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiina Tauraite
Tiina Tauraite Foto: Denis Georgievski / Naisteleht

Näitleja Tiina Tauraite ütles, et ta on kogu aeg eestimaist kurki eelistanud ja ostnud.

«Loomulikult ma teadvustan endale selle bakteri olemasolu, kui on ju teada fakt, et kuskil 22 inimest on juba sellesse surnud,» ütleb Tiina Tauraite ajakirjale Naised.

«Ja mida nad tegid? Nad sõid lihtsalt kurki. Jumala masendav olukord. Olen seda endale eraldi teadvustanud ja ostetud puu ja köögivilju oluliselt hoolikamalt pesnud.»

«Loodan, et mind see teema lähemalt enam ei puuduta. Ma olen muidu kogu aeg eestimaistki kurki eelistanud ja ostnud, Hispaania kurk on minust kauge kaarega mööda läinud, aga nüüd poes käies vaatan isegi Hispaania tomati peale kahtlasema pilguga.»

«Ma saan aru, et see on tegelikult puhas psühholoogiline probleem, aga ma eelistan ikkagi eestimaist puu ja köögivilja, eriti veel selle bakteripuhangu valguses. Kuigi need on ju kallimad. Samas järgin ma toidu valikul sellist reeglit, et mida lähemal kodule, seda parem. Näiteks ei ole mul mitte midagi Poola õuna vastu.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles