Kati Toots ajab Jaan ja Kersti Tootsi abielu lõhki?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan ja Kersti Toots
Jaan ja Kersti Toots Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Kinnitamata andmetel ajab ärimees Jaan Tootsi endine kallim Kati Toots mehe ja tema ametliku abikaasa Kersti Tootsi abielu siiani lõhki.

Kuigi Jaan ja Kersti Tootsist kirjutatakse viimasel ajal, et nad oma suhet uuesti värskendavad, võib asi olla vastupidine, kirjutab Kroonika.

Väidetavalt ei käinud abikaasad mitte Hispaanias puhkamas, vaid lahutuse detailides kokku leppimas, sest Jaan Toots olla otsustanud lõplikult, et abielu Kerstiga saab punkti.

Sellise väite taga võib olla Jaan Tootsi ekskallim isiklikult, sest jutt lahutusest on läinud liikvele  nimelt Katit tundvate inimeste kaudu.

Jaan ja Kersti Toots peatusid Hispaanias  samas majas, kus elab tuntud transiidiärimees Pranas Mickevicius, kelle juures Jaan Toots oli igapäevane külaline. Sosistatakse, et Pranase viimaseid kuid lapseootel naine Oksana on omakorda Kati sõbranna.

Kinnitamata andmetel veetnud Jaan Toots Hispaanias aega külma džinn-tooniku, mitte ametliku abikaasa seltsis. Kersti Toots käinud aga hoopis oma isiklikke asju kokku korjamas,  mis Jaani Hispaania elamisse veel jäänud.

Väidetavalt on Tootside Hispaania kodu Kati Toots oma käe järgi ümber seadnud, kuid Kersti Tootsil olnud alati voli oma Hispaania reisidel sealses külalistetoas elada.

Viimased kolm aastat oma elu põhiliselt Katiga jaganud Jaan pidas hiljuti oma 50 aasta juubelit. Tema kõrval seisis seaduslik abikaasa Kersti, kes sõnas, et annab mehele uue võimaluse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles