Tantsustaar Mairold Millert alustab modellikarjääri

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piret Järvis ja Mairold Millert - "Tantsud tähtedega" 3.saade
Piret Järvis ja Mairold Millert - "Tantsud tähtedega" 3.saade Foto: Jelena Rudi

Saatest «Tantsud tähtedega» muusik Piret Järvise partnerina tuntust kogunud võistlustantsija Mairold Millert alustab modellikarjääri. Nimelt kirjutab noormees pärast saate finaali alla lepingule agentuuriga VIP Models, milles lööb kaasa ka tippmodell Delisa Maria Varik.


Mairold jutustas Buduaarile, et talle on varemgi soovitatud modellindusega tegelemist, kuid ise pole ta sellele nii tõsiselt mõelnud.

«Minu juurde astus Delisa Maria Varik ja ütles, et tead, sinust võiks väga hea modell saada. Kui ta oli seda mulle juba mitu korda rääkinud, mõtlesin, et võiks ju proovida siis,» sõnas ta.

«Tean, et meesmodellidel on hoopis raskem läbi lüüa kui naismodellidel. Mina tahan hetkel lihtsalt uut kogemust ja ma arvan, et modellindus on päris huvitav uus kogemus mu elus,» jätkas Mairold.

Läbitud on ka juba esimene fotosessioon, mis tantsijale väga meeldis. «Ma pean tunnistama, et see oli väga huvitav,» lisas mees.

Igapäevaselt töötab Millert Revalia Tantsukooli assistent-treenerina ja Stereo Lounge'i baarmanina. «Need kaks on piisavalt erinevad tööd, et ei tekiks rutiini,» selgitas Mairold.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles