Jalgpallurit süüdistatakse kallima läbipeksmises

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Delicia Cordon
Delicia Cordon Foto: Instagram

Ameerika jalgpallur LeSean McCoy on sattunud skandaali küüsi, kui teda süüdistatakse endise tüdruksõbra veriseks peksmises.

Buffalo Billsi tagajooksja LeSean McCoy ütleb, et süüdistused sellest, et ta peksis endise kallima Delicia Cordon veriseks, on valed ja solvavad. McCoy lisas, et ta ei ole naist mitu kuud näinud, vahendab TMZ.

Peale selle on teada ka, et McCoy kaebas naise kohtusse, et naine lahkuks majast, mis mehele kuulub.

Esmaspäeva hommikul avaldati foto verisest Delicia Cordonist, kes paistab haiglavoodis lebavat. Cordoni sõber on aga kindel, et süüdi on jalgpallur ning osutab sõrmega just tema poole. «KURAT!!! SA OLED LOOM!!!» karjus sõber Instagrami postituses.

 

@shadymccoy is THE DEVIL!!! YOU ARE AN ANIMAL!!!!!! We didn’t say anything about how you beat your dog “Henny” into kidney failure. Let’s not talk about all the times my best friend had to stop you from VICIOUSLY beating your son for small things like peeing in the bed. We kept quiet about your drug usage ... all the ILLEGAL steroids and needles you were using, but we will not keep quiet about this!!!!!! I can’t believe you did this to my best friend!!!!! YOUR KARMA IS GOING TO BE SO REAL!!!!!! The world needs to know what type of animal you really are!!!!!!! This was just her yesterday on the left and now this morning this is her on the right!!!! #WomanBeater #AnimalAbuser #ChildAbuser @nfl @tmz_tv @buffalobills

A post shared by MIA (@miamor_i_adore) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles