William ja Kate otsivad Kensingtoni paleesse teenijaid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints William ja ta abikaasa, Cambridge`i hertsoginna Catherine
Prints William ja ta abikaasa, Cambridge`i hertsoginna Catherine Foto: SCANPIX

Briti prints William ja ta abikaasa, Cambridge`i hertsoginna Catherine kolivad varsti printsi ema, printsess Diana endisse elukohta Kensingtoni paleesse.

Esialgu teatas paar, et nad saavad igapäevase majapidamisega ise hakkama ning teenijaskonda ei vaja, kirjutab Daily Mail.

Nüüd aga kuulutasid William ja Kate, et nad vajavad Londonis asuvasse elukohta teenijaid – majapidajannat, ülemteenrit, teenrit, teenijannat, riietuse eest vastutajat ja kokka.

Paar pani töökuulutuse üles Briti kuningliku perekonna kodulehele.

Williami ja ta naise nõudmiseks on, et nende heaks tööle hakkavad inimesed peavad olema sõbralikud, kannatlikud ja oma töös professionaalsed.

Samas on ära mainitud, et teenijaskond aitab kuninglikku paari eraelus, kuid samas on see ikkagi töökoht, kus tuleb teatud distantsi hoida.

29-aastane hertsoginna isiklikult viib kandidaatidega läbi tööintervjuud.

Paar soovib leida teenijad enne, kui nad 30. juunil oma Kanada visiiti alustavad.

William ja Kate vajavad teenijaskonda vaid Londonis elades, kui nad on Walesis Anglesey saarel, siis nad neid ei vaja. Angleseys asub prints Williami töökoht. Ta on sealses sõjaväebaasis päästekopteri piloot.

Briti kuningliku pere allika kinnitusel on väga palju inimesi huvitatud Kensingtoni palees töötamisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles