12-aastast võib ees oodata eluaegne vangistus

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
12-aastast võib ees oodata eluaegne vangistus
12-aastast võib ees oodata eluaegne vangistus Foto: SCANPIX

Oma kaheaastase venna tapnud teismelisest võib saada USA noorim eluaegse vangistuse saanu, kui prokuröride suudavad oma tahtmise saada.

Prokuröride sõnul on venna julmalt tapnud 12-aastane Christian Fernandez eluaegse vangistuse ära teeninud, kirjutab foxnews.com.

Prokuröride arvates on poiss väga agressiivne ning selle tõttu ühiskonnale  ja kaasinimestel ohtlik.

Fernandezi süüdistatakse oma kaheaastase venna surnuks peksmises selle aasta märtsis.

Väikevend suri koljumurude ja ajuverejooksu tagajärjel.

Fernandez murdis ka venna jalaluu.

Poisi advokaatide sõnul on julmuse taustal traagiline perelugu. Praegu 25-aastane Bianela Susana Fernandez tõi esimese poja ilmale, kui ta oli vaid 12-aastane.

Poisi isa ei olnud last kasvatamas, kuna ta saadeti alaealise rasestamise eest trellide taha.

Christian Fernandez sattus kaheaastasena koos oma alaealise emaga asendusperre. Enne seda hakkas ema narkootikume tarbima.

Hiljem tappis Bianela Susana Fernandezi elukaaslane ja poisi kasuisa end pere silme all, et pääseda vägivallasüüdistustest.

Vägivaldset poissi uurinud psühholoogide sõnul ei ole tal peaaegu üldse empaatiavõimet. Sellegi poolest võib temast ravi ja kasvatamisega saada korralik inimene.

Kaitsjate sõnul on 12-aastane poiss ise ka ohver.

Ema, kes jättis noorema lapse vägivaldse vanema lapse hoolde, sai süüdistuse surma põhjustamises. Kui ema leidis läbipekstud lapse, ei viinud ta teda koha haiglasse, vaid alles paar tundi hiljem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles