Pildid: India modell on popstaar Rihannaga äravahetamiseni sarnane

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ainulaadse välimuse asemel võib vahel modellimaailmas pareminigi läbi lüüa juhul, kui meenutad kedagi teist. Nii on näiteks läinud Renee Kujuril, kes on võitnud pööraselt tähelepanu tänu lihtsale faktile, et sarnaneb paljuski popsaar Rihannale.

23-aastane India modell Renee Kujur ei saanud esialgu palju tööd ja ise peab ta selle põhjuseks väga tumedat nahatooni, mida Indias ei hinnata. Tegelikult saigi ta karjäär hoo sisse alles siis, kui hakati märkama tema sarnasust Rihannaga. «Alguses ma naersin selle Rihanna asja üle,» meenutas ta Hindustan Timesile intervjuud andes. «Aga varsti hakkasid kõik sama asja rääkima.»

Kuna Reneel on loomulikult väga tume nahk, siis juhtus esimeste tööde puhul sageli, et tema nahka töödeldi piltidel heledamaks. Pärast seda, kui India moetööstuses kinnitas kanda arvamus, et ta on Rihanna teisik, olukord muutus. «Säärase sissejuurdunud eelarvamuse tõttu oleks olnud väga raske tööd leida. Rihanna faktor keeras selle aga õnnistuseks,» tunnistas ta. «Fotograafid ütlesid oma klientidele, et ma meenutan Rihannat. Nii oli neid lihtsam veenda. Keegi vaidle ju vastu, et Rihanna on ilus.»

Renee sõnul on siiski vähe neid, kes kirjutamata reeglitest mööda vaatavad, sest valdavalt peetakse ilusaks heledat nahka. «Võtab aega, enne kui normid muutuvad, aga mul on hea meel, et olen üks osa muutustest.»

 

A post shared by badgalrenee (@badgalrene) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles