GALERII Tulevikumuusikafestival Juu Jääb tuli taas oma tuntud headuses

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tulevikumuusika festival Juu Jääb toimus sel suvel juba 22. korda, kuid publik näitas kustumatut armastust muusika vastu ning festival ei näita ühtki väsimuse märki!

Maalilisel Muhumaal, koduseks saanud Muhu Muusikatalu lavalaudadelt tõid oma kauneimad helid publikuni sellised maailmamuusika nimed, nagu Ann Shirley (Prantsusmaa), Maya Vik (Norra) ja Jazztronik (Jaapan). Festivali detailne programm on välja toodud programmi lehel.

Festival Juu Jääb on oma publiku nägu – nooruslik kuid elutark, seiklusjanuline kuid rahu armastav. Vastavalt sellele on kokku pandud ka festivali kava. Klassikalisest jazzist elektrooniliste rütmideni hoiavad melomaanide meeli erksana veel Maga Bo (BRA), Master Fatman (DEN), Skelter (USA), Deniss Pashkevich (LAT), Liutauras Janusaitis (LIT), Timo Lassy (FIN), Espen Berg Trio (NOR). Lisaks parimad artistid Eestist eesotsas Villu Veski, Marie ja Raul Vaigla, Laura & W, Elmu Värk, Mati Vaarmann, Tõnu Kõrvitsa jpt-ga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles