Osama bin Laden ei pääse searasva tõttu paradiisi?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osama bin Laden
Osama bin Laden Foto: SCANPIX

Ühe internetilehekülje väitel kasutasid USA eriüksuslased maailma esiterroristi Osama bin Ladeni tapmiseks searasvaga määritud kuule.

Neid võidi kasutada, kuna bin Laden on moslem, kirjutab Daily Mail.

Moslemitel on sigadega seotu keelatud, sealhulgas ka sealiha ja searasv. Kuna bin Laden tapeti searasvas veeretatud kuulidega, ei pruugi ta paradiisi pääseda.

USA armee kasutavat islamistide vastu võitlemisel Silver Bullet Gun Oil toodet, mis sisaldab vedelat searasva.

«Kuuli sisenemisel kehasse või esemesse jääb sellesse searasva jälg. Searasv on efektiivne vahend, mis ei lase moslemiterroristidel Allahi paradiisi pääseda. Searasv saadab islamistid otse põrgusse,» seisab seda müüval leheküljel.

Väidetavalt ostavad Silver Bullet Gun Oili eelkõige USA sõjaväelased.

100 grammi maksab 8,95 dollarit.

«Alates 2004. aasta juulist oleme müünud tuhandeid searasva pudeleid,» kinnitati searasva sisalvadat õli müüval leheküljel.

Youtube`i pandi ka video, milles väidetakse, et Osama bin Laden tapeti searasva abil ning see toode on mõeldud eelkõige kasutamiseks relvastatud moslemiterroristide puhul.

«Me ei tegele kellegi rassilise või religioosse diskrimineerimisega, vaid ainult aitame terroriste hävitada,» seisab leheküljel.

USA armee esindaja sõnul ei ole tal aimugi, millest jutt käib. Samas ta tunnistas, et USA sõdurid võisid internetist osta searasva enda tarbeks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles