Lõpuaktuseks soengut valides pea silmas ka etiketti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõpuaktuseks sobiv soenguidee pärineb Tartu kutsehariduskeskuse kevadiselt kooli kutsemeistrivõistluselt.
Lõpuaktuseks sobiv soenguidee pärineb Tartu kutsehariduskeskuse kevadiselt kooli kutsemeistrivõistluselt. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Tartu kutsehariduskeskuse juuksuri eriala kutseõpetaja Katrin Krünvaldi sõnul tuleks meeles pidada, et lõpuaktusel peab soeng sobima riietusega ning soengut plaanides ei maksa unustada ka etiketti, kirjutas Õhtuleht.

Seepärast soovitas Krünvald koolilõpetajail mõelda lihtsamate poollahtiste soengute peale: «Näiteks on moes igasugused punutud detailid. Kui üks selline juustesse teha ja lilleõis lisada, on tulemus moekas ja kena.»

Põhiline on aga Krünvaldi sõnul, et kogu komplekt moodustaks ühtse terviku – seepärast tasub oma juuksurile rääkida, mis on plaanis selga panna ning juuksur teeb siis ka üldjuhul sobiva soengu.

Peaehetest rääkides on Expressionsi turundusjuht Monika Kivima sõnul omal kohal suled ja kristallid, kuid kõige kuumememaks juuksekaunistustrendiks on lilled, mida ta soovitas juustes kanda kas üksiku suure lillena, mitmest lilleõiest tehtud kobarana, uhke peavõruna, peapaelana, pärjana või juuksenõelana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles