Kas tuleb lahutus või mitte? Kehakeeleekspert hindab Beckhamite käitumist (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckham ja Victoria Beckham kuninglikus pulmas
David Beckham ja Victoria Beckham kuninglikus pulmas Foto: IAN WEST / AFP

Alles eelmisel kuul lahvatasid kuulujutud, et Beckhamid on lahutamas. Staarpaar naeris aga kõlakad välja ja kinnitas, et kõik on parimas korras. Nüüd hindas kehakeele ekspert nende käitumist ning tulemused on omamoodi üllatavad.

Väljaanne The Sun palus kehakeeleeksperdil Judi Jamesil dekodeerida paarikese käitumist ning uudised ei ole head - endine vürtsitüdruk tituleeriti kui rohkelt tähelepanu nõudvaks naiseks. 

Kehakeeleeksperdi sõnul on Victoria ja Davidi kehahoiakud enam-vähem just sellised, nagu ühel õnnelikul abielupaaril olema peaks. Samas mainis ta, et avalikult tahab rohkem kiindumust oma partneri vastu üles näidata just Victoria, kes näeb selle kallal ka rohkem vaeva. Davidit paistab huvitavat rohkem kõik muu, mis ümberringi toimub.

Kuvatõmmis videost.
Kuvatõmmis videost. Foto: Clever News TV / Youtube

Fotodelt on näha, kuidas Victoria püüab pidevalt Davidi tähelepanu endale saada, samal ajal kui David vaid kergelt muigab ja käed rinnal risti seisab või istub. 

Samuti püüab pisikest kasvu Victoria oma meest emmata, ent David kipub olema jätkuvalt üsna ükskõikne, mõnedel piltidel on näha, kuidas David lausa naisest eemale tõmbub. 

Vaata rohkem pilte SIIT!

Kuvatõmmis videost.
Kuvatõmmis videost. Foto: Clever News TV / Youtube

Alles eile postitas Victoria Beckham sotsiaalmeediasse foto sellest, kuidas nad koos Davidiga oma 19. pulma-aastapäeva tähistasid. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles